Fasad

fasad

AVI Bygg & Tak kan mycket mer än bara takarbeten, även om just tak är något av vår specialitet. Vår kompetens täcker det mesta inom fasadrenovering och andra fasadarbeten, som t ex tegelläggning, plåtslageri och vi är experter på att hantera eternit.

Sanera eternit

Eternit var förr i tiden väldigt populärt att använda som tak och väggmaterial, men asbesten i materialet är en direkt hälsofara vilket ledde till totalförbud år 1977. I äldre byggnader finns dock massor av eternit kvar och det kräver stor kunskap och erfarenhet för att hantera detta material på rätt sätt. Vi på AVI Bygg & Tak besitter den kompetens som krävs för hantering av asbest. Vi har både certifiering och tillstånd från Arbetsmiljöverket. Därutöver har vi lång erfarenhet och mycket välutbildad personal i vår stab, och vi ställer höga krav på den tekniska utrustning som vi väljer att arbeta med. Att välja oss är att välja trygghet.

Din plåtslagare

Plåtslageri är något som ofta interageras i både takarbeten och andra byggarbeten och därför är det så bekvämt för oss att kunna erbjuda tjänster även inom detta. Vi har såväl kompetens som erfarenhet inom plåtslageri så att du slipper anlita en rad olika byggföretag för ditt projekt. Vi ställer även gärna upp för råd och vägledning när du ska bygga eller renovera.

Fasad

Husets fasad har inte bara ett estetiskt värde – även om en vacker husfasad är väldigt mycket värt. Vill man hålla fasade fri från sprickor och inkörsportar till fukt så bör man se till att underhålla den. Den som får i uppdrag att renovera din fasad bör vara både kunnig och seriös för att du ska få de resultat du förväntar dig. Välkommen till oss på AVI Bygg & Tak!