Kök och badrum

kök och badrum

Samma höga standard

Vi på AVI Bygg & Tak är specialister på takarbeten och det mesta som rör renovering av fastigheters utsida, men vi är också kompetenta inom renovering av kök och badrum, och andra våtutrymmen som tvättstugor. Att arbeta inomhus skiljer sig rätt så mycket från att arbeta utomhus, främst är det mycket skönare att arbeta inomhus när vädret är dåligt. De grundläggande byggreglerna är dock likadana och vi på AVI Bygg & Tak har stor yrkesstolthet. Vi är precis lika noggranna när vi renoverar ett badrum som vi är när vi genomför takarbeten och vi lägger lika stor vikt vid att använda högkvalitativa produkter, metoder och verkstyg.

Kök

Idag är efterfrågan på flotta, moderna, bekväma kök stor. Vi tycker om att vistas i våra kök och då ska de helst vara just fina och bekväma. Oavsett om man lagar massor av mat i sitt kök, eller mest använder det för att bre mackor och värma micromat så vill man ha ett kök som känns mysigt och hemtrevligt. Ett kök får såklart också gärna vara lättstädat.

Kök är ett våtutrymme så hänsyn måste alltid tas till detta. Därefter finns det oerhört många möjligheter med kök idag. Man kan basera sina stilval på bilder man hittar, eller bara en tanke man bär inom sig. Vi följer alltid dina guidelinjer för hur ditt nya kök ska se ut – och levererar högsta tänkbara kvalitet utifrån detta.

Badrum

Precis som köket så är badrummet en plats i hemmet där man gärna dröjer sig kvar – om det är fräscht och inbjudande. Man spenderar mycket egentid i badrummet, det får gärna vara lättstädat, mysigt och väldoftande. Vi hjälper dig att bygga det badrum du drömmer om!